Single post: E3 2015: Conferinta Microsoft
-
Senior Member
Pe mine ma surprinde cum Microsoft reusesc mereu sa para niste villaini din filmele cu Bond la conferintele astea. Cum fiecare anunt al lor trebuie sa aiba un asterisc la final. Au facut-o acum doi ani, cu lansarea Xbox, anul trecut, cu exclusivitatea Tomb Raider (care a fost si n-a fost), anul asta cu compatibilitatea jocurilor de 360 (care, din nou, e, dar nu prea e). Mi se pare ca oamenii astia sunt incapabili de o sinceritate minima umana. Doar niste drone care, de 3 ani incoace ne aduc "the best line o exclusive games ever" si primim de fiecare data aceleasi lucruri.
Oamenii se plang ca Nintendo lanseaza aceleasi jocuri?! Pfff... pai hai sa ne uitam la conferinta asta: Halo, Gears, Forza. Baga, tati! Si nu ar fi problema, dar vad ca le cam fac praf si p-astea. Faptul ca a durat ceva pana sa ne prindem ca ala era, de fapt, Halo 5 cred ca spune multe. Si acel Gears of Resident Evil nu stiu ce a fost.
Singurul lucru bun din seara asta a fost secunda in care spuneau ca ReCore e facut de Keiji Inafune si creatorii Metroid Prime. Dar atat, pentru ca trailerul a lasat de dorit si nu au mai aratat nimic altceva. Un trailer CG pentru un joc care se lanseaza la inceputul anului viitor?! Sunt nebuni?
Fusese atat de mult hype legat de Rare (initiat chiar de Phil Spencer, lunile trecute!). Ce au aratat nici nu merita mentionat.
Ca rezumat a acestei conferinte, voi folosi o propozitie spusa chiar de Phil Spencer in aceasta seara: "We will not charge you to play the games you already own!"
Multumesc, apreciez!
6/10
P.S. Dark Souls 3 nu a dezamagit. Un trailer foarte scurt, dar mai bun decat toata conferinta.
Foarte interesant ca nu au mai aratat nimic de Call of Duty. Se pare ca zvonurile despre ruperea contractului de exclusivitate au fost adevarate. Sunt curios cat o sa-i coste asta, pe viitor.