Single post: E3 2015: Conferinta Electronic Arts

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  E3 2015: Conferinta Electronic Arts

  Am rezistat eroic dupa primele doua conferinte marca E3 2015 (Bethesda & Microsoft) si am sperat ca EA sa vina cu ceva cel putin la fel de bun. Din pacate, pentru mine care nu sunt un mare fan al sporturilor gen NBA, NHL, NFL si alte NNN-uri, a fost ceva ingrozitor. Nu doar ca au inceput cu jocuri de mobile, au exagerat cu interviul lui Pele, dar au prezentat o groaza de prostii in timp ce pentru titlurile importante de-abia daca au rezervat cate un minut, maxim doua. Anyway, sper ca nu va suparati pe mine ca voi trece rapid in revista (si voi urca trailerele aferente pentru pasionati)... dar aproape am adormit. Sorry, asa ceva nu se face la un eveniment de gaming precum E3-ul.

  So, let's see: A inceput extrem de bine cu un "glimpse" din Mass Effect Andromeda. Am aflat doar ca va veni in "Holliday 2016" si nimic mai mult. Dupa acel "flash" vine Need For Speed care se lanseaza pe 3 Noiembrie 2015... si care din motive care imi scapa, are loc "From dusk till down... de parca e joc cu vampiri". Anyway aveti trailer mai jos.

  Dupa care au prezentat un addon pentru Star Wars the Old Republic denumit Knights of the Fallen Empire si care va fi free. Au trecut la un nou IP (indie) denumt Unravel, care parea dragut... si dupa asta, a tot inceput sa cada. Plants vs Zombies Garden Warfare 2 (care va avea si Solo Play si Split Screen si va veni pe console in primavara lui 2016) a fost urmat de NHL 16, Golf, NBA Live 16 (29 September 2015), Fifa 16, Madden NFL 16 si ceva titluri pentru mobile (Star Wars Galaxy of Heroes - din care nu au aratat absolut nimic... si Minions Paradise).

  S-au mai salvat un pic cu Mirror's Edge Catalyst, despre care stim ca va fi un joc free roaming, fara loading... si care se va lansa pe 23 Februarie 2016. A urmat Star Wars Battlefront, cu al sau gameplay... care desi nu arata sub nicio forma asa cum am vazut in primul trailer, e totusi Star Wars si e interesant.

  Daca cititi asa pe scurt ce am scris, veti spune ca s-a prezentat foarte bine EA... Well, trust me... a fost agonizant. Tot ce era interesant a fost prezentat extrem de scurt... cum sa zic, a durat mai mult prezentarea la Plants vs Zombies decat toate celelalte titluri mari la un loc. Imi pare rau sa o spun, dar primeste nota 4/10... aproape ca au facut un copy/paste la E3 2014. Sper ca la Ubisoft sa nu se intample la fel... desi sunt slabe sanse. Felicitari tuturor celor care n-au adormit la conferinta!
  Attached Images Attached Images star_wars_battlefront.jpg