Quote Originally Posted by O fată View Post
Mulțumesc.
Avem nevoie de router pentru două laptopuri, o tabletă, 3 telefoane smart +/- prietenii fiică-mii când apar. Nu simultan, firește. Copila joacă online ceva jocuri și zice că face lag...ce o fi aia.. Aveți o altă recomandare... Poate chiar spre 500 lei? Tot facem o cheltuială...măcar să nu-mi bag unghia în gât că greșim.
E suficient routerul de mai sus (AC55U), dar daca vrei ceva mai bun, stai cu ochii pe AC66U, care la oferta l-am vazut la 500 RON. Si N65U e OK atata timp cat nu ai nevoie de standard AC (WiFi) si pui firmware-ul padavan.

Un alt router care are succes la noi (si care sta foarte bine in teste, si costa si OK acum - 250 RON): Router Wireless D-Link DIR-850L AC 867Mbps + N 300Mbps, Dual Band, 4 porturi. Go for it! Ai oricum 30 de zile la eMag... timp in care il poti innapoia daca nu-ti merge cum trebuie.
Quote Originally Posted by DIDE View Post
Quote Originally Posted by djleo666 View Post
Intra MonkY si iti da cu Tp-Linkul ala in cap )
Tp-Link ca Tp-Link, dar sa-l cheme si D-Link in acelasi timp... e o chestie. Eu nu mai zic oricum nimic de TP-Link... sa le cumpere produsele cine vrea! Not me! Eu unul m-am plictisit ca de cate ori cand incerc sa ajut pe cineva cu probleme, sa-mi spuna aproape instant "Am TP-Link, dar nu este el de vina!"... Mkay then, moving along...