Nu am cum sa fiu iritat cu tine. Am un zambet la aproape fiecare post al tau sau al lui Tudy, pentru ca stiu ce raspuns veti da.
Daca te referi ca sunt iritat din cauza meciului de aseara, sa stii ca nu. A fost un pariu a lui LE de a incepe cu o echipa improvizata, si nu a dat rezultate. Un meci in care celor de la Bilbao le-a intrat tot, si catalanii au fost prea relaxati. E un trofeu insignifiant oricum, ca si cel ce va urma, campionatul mondial al cluburilor sau cum dracu se cheama. Nu intorc nimic in retur, probabil va fi o victorie a Barcei la 2 goluri diferenta. Trofeele importante au fost luate, tripla a fost facuta, vedem sezonul asta ce va fi.

Off-topic: Nu stiu ce a facut Simona Halep ieri, se joaca vreun GS acum sau e tot asa, un turneu de asta de mana a doua, la care e romanca specialista sa intre in semifinala si cam atat? Stiu in schimb ca un alt roman a castigat un GS, dar nu s-a trezit vre-un patriot pe aici sa il felicite pe threadul dedicat. E ca si cum nu s-a intamplat, dar e bine ca a intors Simona meciul ieri...