Tu ai înțeles greșit ca de obicei, văd foarte des pe forum chestia asta. Vine cineva cu o părere, hop cineva sare cu o contradicție. E vorba de gusturi măi oameni buni. Uite un exemplu, mie nu mi-a plăcut ce ai spus aici dar te-am lăsat în pace, am trecut peste, îți respect părerea. Tudy, din păcate câteodată se poate interpreta după bunul plac ceva ce apare scris.
Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Au jucat vreodata locurile astea din moment ce spui asta sau doar speculezi? Desi locurile 3-6 din Spania au bugeturi infime fata de pozitiile similare din Anglia, au reusit performante mult mai bune acolo unde conteaza: in Europa.

La campionatul englez a ramas doar marketing-ul si acum cand realiza lumea ca nu mai e nici pe departe ce a fost, iar echipele din Spania sau Germania fac performante mai bune, au primit ditamai sponsorizarea care va creste bugetele tuturor echipelor. Pe cat de bine poate parea asta in mod initial, e ca un cod de bani intr-un simulator. Nu te descurci? Mai aruncam niste bani in joc ca sa fie totul mai "exciting". Iar in cazul asta, echipele mari vor avea chiar si in cazul de fata mult mai multi bani decat restul si probabil vor depasi celelalte cluburi din Europa. Asta mi se pare in mare masura hilar, pentru ca rezultate nu au si nu au aratat in ultimii ani. E bine pe plan intern, pentru englezi ca se pot mandri ca au cel mai scump campionat, dar fotbalul se strica intr-un mod prea vizibil din cauza asta. Ce cauta cluburi gen Aston Villa sau Stoke cu achizitii de zeci de milioane? Fotbalul din Anglia nu face decat sa creasca si mai mult inflatia si jucatorii devin exagerat de scumpi. In ultimii doi ani trofeele din Europa au ajuns doar in Spania

Daca Ronaldo, Neymar, Kaka si cativa altii au fost iesiti din comun de special la momentul achizitiei, au "meritat" sumele fabuloase de transferuri. Dar daca Sterling face 50mil, piata deja e dezechilibrata.
Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Pe mine ma bufneste rasul. Abia leaga 2 pase si nu stiu sa tina de minge. Sa ai o echipa de top din Europa si acum se chinuie cu o echipa din liga a doua. Si mai mult de atat, Sporting Gijon nu a castigat Liga a doua, a terminat pe locul doi

Dezastru jocul lui Real, fara pic de fluiditate. Bale ca nr 10? Omu nu e grozav la pase si nu are viziunea lui Isco sau James. Ala e om de banda si atat. Iar Ronaldo e prea izolat.

A distrus omu ala echipa inca de la primul meci. Inapoi la bucatarie cu el...