Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
Pur si simplu, introduci controller-ul in PC, instalezi un software si in 2 minute, merge.
Sorry man, eu am avut controler de Xbox 360 wireless ptr PC, am apasat butonul de pe controler, sti tu, ala mare si rotund din mijloc si mi s-au instalat driverii automat in 20 de secunde nu in 2 minute. Daca ia 2 minute ceva e grav in neregula. N-am facut decat sa il despachetez din cutie, sa bag recieverul in USB si sa apas butonul de SYNC, sa pornesc controlerul si sa intru in joc. N-am facut absolut niciun pas in plus fata de ce fac pe Xbox. Cu amendamentul ca pe PC jocul incarcat de pe SSD s-a lansat in 30% din timpul de care are nevoie pe consola.

Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
Ce face un PS4 face o placa video de 400 de lei, cum spunea cineva tot pe thread-ul asta.
Eu am spus dar am exagerat, cred ca e vreo 500 de lei nu 400 [un R7 260 sau GTX 750]. And apropo' de optimizari, ca multi o dau cu asta, e mult bull**** in povestea asta. Optimizare a fost pe PS3 unde s-a optimizat pentru un procesor ezoteric [CELL]. Pe actuala generatie optimizarile sunt un bull**** de marketing si un efect placebo.

Am testat un R7 250x care crede-ma, ruleaza Far Cry 4 si Battlefield 4 la detalii superioare lui PS4 si la frame rate mult mai stabil [si mai mare] deci... unde e optimizarea aia grozava de pe consola ca cel putin pe PS4 la jocurile multiplatforma nu e absolut niciunde. In comparatie, orice joc de xbox 360 care a iesit si pe PC arata si se misca mai bine pe un PC cu un Intel HD 4600 [deci grafica integrata...] decat pe xbox 360... testat nu din povesti. Deci aia cu optimizarea ptr console care e la ani lumina fata de PC e o exagerare maxima.

Quote Originally Posted by Inuhanyou View Post
Eh cui nui convine..poate folosi intotdeauna PC-ul.. Iti ofera orie vrei cat timp bagi bani in el mereu sa joci portari de pe console .
Asta a fost adevarat acum cativa ani. Tot de cativa ani platforma master la jocurile multiplatforma e PC-ul nu consola, cum a fost pe vremea lui Modern Warfare 2 [declaratiile producatorilor, modul cum se misca in versiunea de PC, lucruri concrete nu povesti]

Quote Originally Posted by Inuhanyou View Post
@Razzosinni. Ai dreptate in ceva. Ce face un PC de 5000 de euro face si o consola de 400 euro..
Tot asa cum un HDTV de 5000 de euro face ce face si un HDTV de 400 de euro. Si cum multi de aici au TV-uri performante si scumpe as dori sa ii intreb...

faptul ca, din moment ce la un TV au investit mii de Euroi, exclusiv pentru calitatea imaginii, si in acelasi moment sustin ca cei care vor grafica sunt exagerati, ca ne intereseaza gameplay si story, etc... nu sunt cumva ipocriti masiv la faza asta? daca conteaza doar gamepaly-ul... de ce nu folositi pe consola de 400 de euro un tv tot de 400 de euro, ca doar nu conteaza cum se vede ci povestea si gameplayu'...

Deci ne hotaram? Suntem ipocriti sau nu? Daca nu suntem, atunci tinem gura mica, nu spunem cum am cumparat tv-uri de top si apoi ii facem de c.c.t. pe aia care vor grafica. Sau daca ii balacarim, ne vindem tv-urile de mii de coco si ne luam ceva maxim HD Ready, ca ptr XBone nu e nevoie de mai mult... nu?

Dar nu asta e ideea se pare ca unii nu inteleg decat ce vor ei.

Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
Ultima intrebare... daca PC este sistemul suprem care se conecteaza la televizor, are mii de jocuri si game-paduri, placi video si cadre pe secunda... ce te-a impins spre nebuneala ca sa-ti cumperi PS3 sau PS4?


O intrebare de 10 puncte. Hai sa iti raspund eu la asta. PC-ul a fost superior consolei dintotdeauna, INSA, pe vremea Playstation 3, au existat MOTIVE pentru ca foarte multa lume [me included], hardcore PC gamers, si-au cumparat-o si s-au jucat in prostie pe ea.

A avut un procesor ezoteric, care a fost greu de programat. Initial a fost un dezavantaj dar in timp a fost singurul avantaj al PS3-ului [dpdv hardware]. Pe masura ce specialistii puneau la ham de 0 si 1 procesorul asta, grafica jocurilor se imbunatatea. Al doilea motiv, jocurile, PS3 a avut foarte multe IP-uri noi, jocuri revolutionare si dpdv al gameplay-ului cat si din punct de vedere al graficii. Lumea era tentata sa cumpere PS3, in fiecare an tot mai mult.

La PS4 povestea e mai trista. Are un HW slab din start. Nu mai ai ce optimiza din el ca arhitectura e arhicunoscuta si lucrata si intoarsa pe toate partile de vreo 20 de ani. Jocuri exclusive ai o mana de toate, IP-uri noi ai foarte putine, remasterizari peste remasterizari si jocuri indie.

Ideea este ca foarte multi din cei cu PC-uri de varf au avut una doua sau toate consolele, cum la fel foarte multi doar cu console nu au avut niciodata un PC de varf. De ce vor aia cu PC-uri de varf consola? Pentru ca vor divertisment in orice forma si si-l mai si permit. Iar PS3 a fost o consola care a atras si foarte multi gameri de PC.

PS4 nu o face. Asta e nemultumirea, de asta vorbim aici, de asta lumea vrea sa discute de PS5. Nu numai aici, ci peste tot. Pentru ca sunt oameni care vor calitate si o cer si de la o consola, cum o cer de la un telefon, de la un televizor sau de la orice altceva. Sunt oameni care isi doresc o consola capabila nu castrata inainte de nastere. PS3 a atras admiratie ani la rand, PS4 a atras dezgust din partea multor entuziasti inainte de lansare.

Si mai sunt si o a treia categorie de oameni care vor sa discute, sa dezbata, sa fie nemultumiti si sa ceara, nu sa spuna "Oh Boy, cat de grozava e cutia asta, ce tare e PS4 si ne intereseaza doar gameplay si story [ipocrizia suprema a unora].

Am constatat ca foarte multi din cei cu "ne intereseaza doar gameplay si story" ori sunt hateri anti-PC ori sunt spalati pe cap cu o consola ori nu isi permit altceva. Sincer pe niciun forum de PC nu am prea auzit de la cei cu configuratii slabe sa ii ia pe aia cu configuratii puternice cu teorii gen ne intereseaza doar gameplay si story. Ar fi minunat sa incetam cu fraza asta ca replica cand nu mai avem ce spune. E penibila.