Haha, daca se intampla asta, iti promit ca la vara vin la tine la Valcea personal cu doua baxuri de nefiltrata si bem si radem de Barcelona, dar nu se va intampla.

Echipa joaca foarte urat, desi anul trecut nu a castigat nimic, a jucat frumos, a dominat meciuri, era mai fluida, mai rapida. Acum jocul e prea defensiv, Modric e mijlocas defensiv si Bale e "numar zece", asta in conditiile in care omul e mult mai putin talentat decat Isco, James sau Modric, dar le ocupa locul in centrul atacului, iar primii doi ajung pe banda unde nu au viteza lui. Ma enervez la fiecare meci, sincer iti spun, e stresant.

Ca sa nu mai zic, rotatia facuta de Benitez e bine venita, dar unii jucatori au nevoie de multe meciuri. Carvajal ar trebui sa joaca cat de mult e posibil incat sa ajunga un mare fundas de banda, e foarte bun zic eu si acum, dar jucand mult la nivel inalt poate ajunge foarte bun. Era bun Arbeola ca back-up, dar Marcelo saracul, trebuie sa joace mereu. El e deja la un anumit nivel, dar daca joaca constant se va accidenta, si o sa ajunga Arbeola pe stanga. La fel si cu Jese care din nou nu e folosit, mai ales cu Vasquez si Cheryshev sau cum pisici se scrie. In fine, preferam sa ramana Carlo si Benitez sa isi vada de treaba lui prin alte parti, oriunde altundeva, nu ma interesa.