Quote Originally Posted by Dant3 View Post
Cel mai bun selecționer, hahahahaha, știu ca glumești. Un singur antrenor bun are tara asta, nu-i dau numele, să nu înceapă o discuție inutilă. Liverpool are un lot de tot râsul, 3 fotbaliști am avut și noi, unul e la voi, unul e în America și altul e dat dispărut.
Nu glumesc, asa au zis specialistii, ca el a avut cele mai bune performante.

Te referi desigur, la Lucescu, doar ca ala are un caracter cam infect.
Te referi desigur la Suarez, Gerrard si Sturidge.

Asta am zis, cu jucatori se poate face treaba, am mai multa incredere in Liverpool sa faca o figura buna in CL ( acolo unde conteaza de fapt) decat Man UTD sau Chelsea. Sa vedem si cu Klopp, cum se redreseaza. Daca o face ca marele Mourinho de la intoarcerea la Chelsea, e clar.

---------- Post added 09-10-2015 at 13:55 ----------

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Haha, daca se intampla asta, iti promit ca la vara vin la tine la Valcea personal cu doua baxuri de nefiltrata si bem si radem de Barcelona
Vin si eu sa beau pe moka de la voi, doar ca o sa rad de RM.

Pana una alta, e greu de crezut ca Barca ia campionatul anul asta in halul in care joaca acum, si ce accidentati are, dar cine stie, eu sper pana prin februarie asa. Daca atunci suntem la 6-7 puncte de lider( oricare ar fi ala), adio. Poate ar fi si un lucru bun din asta, s-ar concentra pe CL, vedem ce o fi.
RM are si ea cativa accidentati, si nu joaca grozav, dar parca sta mai bine in momentul asta. Villareal ii vad doar lideri de moment, o sa cada in ceva timp.

In Anglia nu stiu, ca nu urmaresc, dar m-as bucura sa iasa Man city campioana, si din nou sa faca rahatul praf in CL, sa se demonstreze din nou puterea campionatului britanic.