Single post: Sala Gaming (X360) - Cluj-Napoca

  1. #1 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

    Exclamation Sala Gaming (X360) - Cluj-Napoca

    Cu ceva timp in urmă s-au tot lansat zvonuri cum că in Cluj există o sală de jocuri (X360) . Prima dată nu le-am băgat in seamă, mi-am zis in gand...că așa ceva nu se poate...că nimeni nu se complică...că suntem in Romania...etc (you know...normal stuff ). Apoi mi-a zis un prieten că există o sală prin centru...așa că am mers să văd despre ce-i vorba (eu am fost unde era demuuuuult o sală cu renume...). Nici pomeneală de sală...apoi mi-am zis că cine știe ce a văzut ăla...că habar n-are, etc.

    Bun...

    Acum două zile...am primit un telefon de la un fost coleg din echipa de CS 1.6 și mi-a spuns următoarele (incerc să reproduc 100% ):

    Killerdan: salut ronică, killerdan la telefon, ce mai faci?
    Ronan: salut dane, bine, mă joc, tu?
    Killerdan: uite te-am sunat să-ți dau o veste și să-ți cer o părere că știu că ești cu xbox-ul
    Ronan: hei, te ajut, spune despre ce-i vorba...
    Killerdan: păi uite care-i treaba, am deschis o sală de 360-uri in centru (sub citadel) și m-am g�ndit să vii să vezi să-ți dai cu părerea...eventual să-mi spui ce jocuri se joacă...etc.
    Ronan: cum? sală? păi vin...vin maine pe la 10 și vedem care-i treaba și povestim
    Killerdan: oki, merci fain, te aștept, salut
    Ronan: salut, dane!
    (cam asta-i conversația in mare)

    Ieri la ora 10 m-am pornit spre sală așa cum am promis...și...cand am ajuns acolo...am avut un mega șoc (in sensul bun).

    Sala arată...impecabil! (omg), e echipată cu tot ce trebuie, e mare, e răcoroasă, e...de vis! Cum am intrat in sală...deja eram intr-o altă lume...sorry, chiar nu-mi găsesc cuvintele...

    După ce am analizat sala și mi-am dat cu părerea (de prieten, de gamer, de tot) am mai avut un șoc. Sala e a unei fete! (am făcut cunoștință, etc). Nota ZC! L-am intrebat pe Dan că el ce...poziție are acolo (că-l știam cu spirit de competiție...spirit organizatoric...etc). Și da, cam cu asta se ocupă el...el organizează concursuri (vă povestesc despre asta mai tarziu)...

    Oki, sala arată minunat și m-am gandit să-i fac niște poze + un mic info. să știe lumea despre ce-i vorba. Sala este echipată cu:

    11 console X360 (Elite/Premium) toate cu hdd-uri de 120GB, wireless controllers, NXE, și acces la XBL
    11 TV-uri Samsung 40" FULL HD (nu știu exact modelul)
    11 scaune Shark Vibration Audio Rocker
    Opțional: căști wireless/wierd
    Tarifele sunt excelente (și există tot felu' de oferte speciale cu reduceri de 20% și 30%). Se poate inchiria chiar toată sala (closed doors) pentru un console party!

    Oki, acum despre concursuri: Dan mi-a spus că se organizează, pentru inceput, un concurs de FIFA 09 (cu premii, etc). Multe informații nu știu, așa că dacă sunteți interesați vorbiți cu el pe killerdan_ro (o să-și facă in scurt timp username pe forum și vă dă el mai multe detalii despre concurs).

    Site-ul sălii (incă in construcție): www.game-x.ro

    Mai jos am atașat cateva poze (făcute ieri) plus un scan la fluturaș (front back).

    Sala este situată vis-a-vis de conservatorul de muzică () Gheorghe Dima.

    *jocurile din sală sunt mai multe, iar in viitorul apropiat o să aducă Guitar Hero, Rockband (crazy stuff). Sala este deschisă de mazim două luni.

    Ce să zic...cam atat pentru descriere...și să-mi fie rușine daca-m uitat ceva

    Vă așteptăm!

    Dar...mai există incă două chestii interesante (in dezvoltare )...le descriu mai jos (new reply) pentru pasionați...
    Attached Images Attached Images img_1134.jpg img_1136.jpg img_1138.jpg img_1135.jpg img_1137.jpg img_1139.jpg img_1140.jpg img_1141.jpg img_1142.jpg img_1143.jpg img_1145.jpg img_1148.jpg