Single post: Bye bye Gametrailers!

  1. #1 SP
    Member Inuhanyou's Avatar

    Bye bye Gametrailers!

    Gametrailers a anuntat ca isi inchide portile dupa 13 de ani de activitate. Stirea a fost anuntata de catre fondatorul Brandon Jones pe contul sau de Twitter. Din cate am citit stirea a fost socanta si pentru staff care au fost anuntati cand au venit la serviciu ca incepand de maine vor fi someri. Gametrailers si-a inceput activitatea in anul 2002 si de-a lungul timpului a avut un rol important in lumea gamingului prin recenziile lor precum si prin calitatea continutului original.

    In anul 2014 au fost cumparati de catre DEFY Media in timpul E3-ului, tranzactie urmata de concediera unui sfert din angajati. Ca si acum stirea a venit neasteptata in timp ce angajatii erau plecati la E3 pentru reportaje. Au primit stirea ca la intoarcere unuii dintre ei nu vor mai avea de munca. Pe data de 08.02.2016 DEFY Media i-a anuntat ca e ultima zi pentru Gametrailers. In ultimul streaming de pe Twitch a fost prezentat Grand Theft Auto 3 ca o amintire pentru prima inregistrare facuta de ei in 2002 la inceperea proiectului Gametrailers. La final Brandon Jones a tinut un discurs in lacrimi prin care a multumit tuturor care ia-au sustinut de-a lungul celor 13 ani.

    Pentru mine personal e foarte trist. Chiar aveam cateva emisiuni la care ma uitam in mod regulat de ceva ani. Plus recenziile video. Se vedea ca pun pasiune in ce faceau. Cum se distruge concurenta? Cumperi si distrugi.
    Attached Images Attached Images gametrailers.jpg