Quote Originally Posted by razu View Post
ouya nu are probleme de afișare și poți configura controller de 360 - treci rom-uri în memoria interna și-ți pui dongle de controller in usb, sau mouse. nes/snes/md/gb merg foarte bine. scummvm/n64 merg ok după ce umbli la emulator, dreamcast n-am încercat dar am citit ca scârțâie iar titluri ps1/psp/nds merg pe sărite.

A list of all known emulators for OUYA (update!) | Day of the OUYA
LIST: Controllers That Work With OUYA

wii are classic controller și cel de gamecube, probabil cel mai mișto controller făcut vreodata... iar ce cauți tu, sa aibă suport pentru TOATE emulatoarele și sa fie la preț decent, mi se pare divorțat de realitate
Hmm, ok, inseamna ca sunt dezvoltate pentru OUYA, nu cele din Google App Store. Cat despre divortat de realitate , arunca un ochi aici:


Am mai sapat un pic dupa "visul meu exigent" si mi se pare ca este aproape de a fi complet, mai ales ca se poate face flash cu OS stand-alone, fara sa mai trec prin sistemul de operare al Pi-ului ca sa incarc aplicatia. Unele jocuri nu merg bine, dar, pentru ca este open source, nu exista o lista concreta, doar cateva filmulete pe YouTube cu diferite incercari. Mai nou s-a adaugat suport pentru controller XO si se tot lucreaza la imbunatatirea kernell-ului.

Am gasit video-uri in care se ruleaza jocuri de PSP, PS1, N64 si Dreamcast, fara probleme... dar, inca o data, depinde de jocuri.