Sa fim sinceri, este MUUULT mai greu sa scoti titluri AAA decat sa faci un upgrade la o consola, sau sa muti anual sisteme de operare, MS alege calea cea mai scurta, riscanta dpdv personal, frate nu spune nimeni sa duca 10 ani actuala gen, dar totusi la 2-3 ani upgrade ?

Insasi definitia de consola se va duce d...u, multi vor ramane la pc, acolo macar se stie treaba cu cerintele umflate si lipsa optimizarii.

Vor calca peste cei care sunt deja detinatori Xone, probabil Sony asteapta sa vada ce fac restul, dar si ei au un plan pt asa ceva, pai sa nu ma faca sa caut exact minutul in care Jack Tretton spune de ''10 years lifespan of Ps4'', eu gandesc ca a spus de acelasi PS4 nu alte versiuni imbunatatite, Xone a dat-o din ''lac in put''.

Dupa ce ca nu au multe exclusive, le mai scot si pe pc, PROST PORTATE, aka pe ws store, din LACOMIE...pentru a umfla mai multi bani, dar nu le va merge mult timp.

Pai ce, PS2 a fost cea mai vanduta consola datorita puterii de procesare ? era sub Xbox, DAR aveai ce juca, o franciza imensa de jocuri....pentru toti.

360 a avut Gears din primele luni, aici NU AU MAI PUTUT, 3 ani si vorba lunga...am dat doar un exemplu de joc AAA, sunt multe altele.