Nu inteleg ce-i asa mare nemultumire. Pentru mine situatia este foarte clara. Daca vreau sa ramana la Xbox One-ul de acum, pe care jocurile viitoare vor merge la fel ca si pana acum (720p sau 900p) nu este nicio problema. Daca vreau sa fie la nivelul unui PC care duce totul in 1080p cu 30-60fps, toate jocurile vor fi optimizate sa-ti vada noul hardware si sa se adapteze. probabil pentru asa ceva, o sa fie un upgrade mic si mai ieftin.

Pe de alta parte, daca vrem 4K si high end PC quality, o sa dam, probabil echivalentul unei placi video de ultima generatie si inca 8GB RAM si cine stie ce alte chip-uri pe acolo si le jucam asa.

Mie mi se pare ca incearca efectiv sa nu piarda batalia si sa nu se culce pe o ureche cu steaua in frunte, de consola mai slaba dpdv calitativ. Si apreciez lucru asta.

Oricum, tot ce se discuta acum sunt simple speculatii pe niste comentarii aruncate tocmai pentru asa ceva. Vom vedea la E3 care este exact directia in care se indreapta.

Referitor la PS2, e vorba de cu totul alta vreme. Competetie serioasa atunci nu prea era, PC-urile oricum erau super piratate, Xbox-ul a iesit mai tarziu si oricum a avut o cota de piata mult prea mica si plus de asta, nu oricine se punea sa faca jocuri pe PS2.