Nu cred ca a zis nimeni ca nu apreciaza jocul de echipa, dar cand jocul de ce echipa se rezuma la autobaza peste autobaza si speranta de a ciupi ceva pe contratac, atunci asta nu mai e fotbal placut ochiului, este fotbal de echipe mici pe care il pot vedea weekend de weekend in toate campionatele. E prosteala fata de cei care vin si vor sa vada un spectacol sau stau acasa in fotolii si vor sa aiba parte de asta. Miza e mare, stim, dar asa iti arati valoarea ca antrenor? Ai eliminat x echipe stand la cutie si gol pe contra? Asta e FIFA cu un adversar slab, si este plictisitor.

Ia-te la tranta de la egal la egal, cum fac altii mult mai mici ca ei. Poate mori, dar mori demn. Joci fotbal, nu bambilici. Si partea mai trista e ca, macar pt putin timp, Atletico ar fi putut sa joace asa, s-a vazut. Pressing, sa tina de minge, sa ii puna pe cei de la Bayern in dificultate. De ce nu joaca asa mai mult timp? Sunt doua motive posibile: ori nu au conditie fizica si nu ii duce prea mult, ori sunt fricosi. Ambele sunt de blamat, in orice caz. Daca ei sunt fricosi, alde Darmstadt si St Pauli ar trebui sa stea ascunsi la vestiare.

Sunt primul care apreciaza "the underdog" cand castiga, dar nu cand e circumstantiala treaba si e trecuta la "au luptat mult". Da, foarte mult, atat de mult incat au uitat de obiectul muncii. Minuni ca Leicester sa ia BPL sau Atleti sa castige liga se intampla o data la foarte mult timp, tocmai pentru ca in majoritatea cazurilor, fotbalul ii rasplateste pe cei care joaca.

Nu mai pomenesc de aportul arbitrilor in semifinala de aseara. Sa fie sanatosi, sper macar sa castige trofeul de data asta, desi nu o sa le fie usor.