E haotic pentru ca jocul a fost beta. Probabil in varianta finala o sa se creeze un meta, teamcomp-uri, strategii samd. Ca toata lumea alerga dupa kill-uri, repet, era beta, in plus nu ai level up, gold, iteme, se pune elimination pentru toti care participa la kill, in alte cuvinte nu exista niciun avantaj real daca echipa ajuta un caracter sa ia kill-ul si nici daca daca faci solo kill.

Pentru mine e un joc casual si fun, dpdv personal asa o sa ramana si in ranked. Intr-adevar e prea scump pentru ce am vazut in beta, puteau sa-l scoata la 25-30$ sau f2p cu microtranzactii pe partea de cosmetica (gen HOTS). Si ca tot am adus vorba de HotS, am impresia ca a avut mai multi eroi la lansare decat overwatch. (un joc gratis, nu de 60$).

LE1 am postat fara sa dau refresh, s-a zis deja in mai multe cuvinte ce am zis eu.
LE2 singura chestie care mi se pare chiar naspa si debalansata e ca poti sa faci spwan trap daca esti defender inca de la inceputul rundei, atacker-ii pornesc deja cu handicap. Cu o echipa adversa in care sunt bastion, widowmaker si dwarf-ul cu turrets pierzi 1-2 minute sa iesi din baza.