Quote Originally Posted by xbliviu View Post
Din Ungaria e cel mai ușor. Din consolă schimbi locația pe Ungaria, te duci la EA Access și cumperi. Vezi cât costă și intrii pe xe.com și faci o conversie de bani. Asta-i tot. O să trebuiască să adaugi un card, așa e procedura pentru fiecare locație nouă și o să ia ~1 RON, dar doar o dată.
frate, eu nu reusesc sa cumpar nici din brazilia nici din ungaria. brazilia am incercat folosind vpn, intru si umblu ok pe site-ul in portugheza, accesez ea access, dar cand sa dau la cumparare ma re-directioneaza automat catre pagina din US. nu imi dau seama de ce. am incercat si sa schimb manual in linkul de achizitie en-US cu pt-BR si tot la us ma baga.

iar cu ungaria am schimbat regiunea in consola, am ajuns la pagina de achizitie in store unde pretul e 5990 ft pe an (intre 85-90 de ron), am bagat doua carduri unul visa si unul mastercard (de la BT), ambele activate si cu limite extinse pentru achizitii pe net, si pe care le folosesc frecvent online si degeaba. imi spune ca nu pot folosi aceasta metoda de plata si sa incerc alta.