Nu mai visati la 4-5 ani, 2 ani maxim pana cand Neo sau Scorpio vor fi si ele OLD, daca nu chiar mai devreme, unora li se pare ''cool'' sa dea apa la moara ''pisicilor grase'' de la Ms si Sony si e alegerea lor, nu mai spuneti actual gen - e deja OLD gen din 2015 pentru producatori.....coc asta de cel putin 1 an.

Nu mai comparati franciza seaca de la Xone cu 360, Ps4 are cate ceva dar mult in spatele Ps3, sa nu mai zic Ps2, vorbesc ce a iesit PANA ACUM, nu viitorul incert cu trailere misto, si doar exclusivele.

Unii asteapta cu sufletul la gura E3 anual, parca ar veni Isus insusi acolo si ce ZICE EL - domne aia este, pai in 2013 Jack T. a spus de 5-10 ani plan pentru Ps4 (eu pun 6 ca sunt modest)....a uitat sa mentioneze de faza cu upgrade, in rest omu a vorbit serios. Iar acum 2-3 luni Phil S. seful de la Ms sau ce-o fi, a spus ca nu se pune problema unui upgrade, ori ca scot X2 la anu e totuna pt mine.....

NU frate, multi vor spune BA temugin industria si timpurile se schimba, ce sa faca si ei, NOPE. Ce apa de la robinet daca se scumpeste, nu o mai beti ? sau benzina la masina ? same s...t.

EI o schimba, fortat si in mod indirect.

Vor scurta ciclul cat pot de mult pentru a vinde cat mai mult, si asa Xone era la vale cu prostia de portari pe Ws 10, cum am spus si acum 1-2 luni, Ms nu va sta ca Sony sa le ia ''fata'', atitudinea de cartier pe care o manifesta in mod stilat si cu mult fum pe scena nu merge la toti.

Asa ca Xone si Ps4 devin un fel de Steam machines, Alienware sau cum s-or numi.........daca e ok sa vedeti 2-3 versiuni ale aceluiasi joc pe raft, aka online, voi stiti.