Daca ne intoarcem la discutiile cu si despre TERAFLOPS, ne-am da seama ca o eventuala lansare in toamna asta nu are sens. Iar aici as veni cu niste argumente:

- ca o lansare sa aiba loc in toamna, ei trebuie in momentul asta sa aibe o consola intr-o forma finala si sa inceapa constructia consolelor cat de curand. Avand in vedere ca avem 0 leaks despre informatii tehnice si alte alea, putin probabil.
- dupa anuntul facut de Microsoft cu 6 TERAFLOPS, Sony stie la ce sa se astepte. Cum nu au anuntat oficial nimic decat ca se lucreaza la urmatoarea generatie, au aflat de la Microsoft si cand apare competitia si cat de puternica e. Slabe sanse sa lanseze primii fara sa aibe vreun beneficiu real
- pe cat vor ei sa se compare cu Apple, Apple face treaba anuala cu produsele de 15 ani, lumea stie la ce sa se astepte. Ei au nevoie de hype si presa pentru a vinde o consola noua, iar pe aia nu o faci in saptamana dintre momentul in care ai anuntat-o si pana in momentul in care ai pus-o la vanzare
- au timp! Microsoft probabil vine cu generatia noua la 4 ani, iar Sony nu are niciun motiv sa o faca la 3. Nu au nevoie sa fie primii, si daca lanseaza dupa Microsoft la cateva luni, tot vor vinde mai bine. Si-ar lua lumea in cap si mai rau daca vin cu un ciclu atat de scurt. Daca vin precum Microsoft la 4 ani, o sa aibe pe cine sa dea vina.

Also, nu sunt nici ei nebuni sa lanseze 2 chestii hardware scumpe si importante deodata. Cine ar avea bani sa dea 400$ pe VR si inca 4-500$ pe o consola? 1000$ dintr-o bucata. Nu vor lansa toamna asta asa zisa consola "NEO". E posibil sa faca ceva gen Xbox One S inca din toamna cu VR, dar nimic mai mult.