Single post: Zvon: Playstation Now va fi anuntat in 23 August pentru PC

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    Zvon: Playstation Now va fi anuntat in 23 August pentru PC

    Intrucat uneori zvonurile se si adeveresc, astazi aflam unul extrem de interesant despre servicul Sony de streaming al jocurilor denumit Playstation Now. Acest serviciu va ajunge si pe platforma PC conform site-ului Gemkult.com foarte curand (chiar incepand cu aceasta luna). Site-ul detaliaza zvonul si ne spune ca potrivit informatiilor lor, anuntul este programat pentru data de 23 August, cu o lansare in Belgia, Olanda si Marea Britanie in primele zile, in timp ce Statele Unite si Canada ar trebui sa poata sa se bucure de serviciul Playstation Now o saptamana mai tarziu. Datele privind disponibilitate pentru Franta sau Japonia nu sunt cunoscute deocamdata.

    Dupa cum ne-am obisnuit cu streamingul la Xbox One, este nevoie de cel putin un PC care ruleaza Windows 7, o conexiune la internet la minim 5 MB/s sau chiar mai mult si un controler compatibil (de preferinta DualShock 4) pentru a te putea bucura de cele 300 de ​​jocuri Playstation aflate in libraria lor. Disponibil inca din 2014 in America de Nord si din 2015 in Europa si Japonia, abonamentul lunar pentru PS Now in prezent costa 17 euro pe luna.

    Actualizat: a ajuns prin telefon, PlayStation Franta a raspuns ca nu comenteaza pe baza de zvonuri si speculatii.

    Personal consider ca un streaming fie pe consola sau PC, sau chiar tableta Android sau Ios este foarte posibil, cu investitii minime de realizat de catre Sony. Voi ce credeti, este adevarat sau nu?
    Attached Images Attached Images ps-now-lead.jpg