Quote Originally Posted by Darthstone View Post
M-am hotarat sa intru si eu in clubul consolistilor, nu mai am rabdare cu libraria din PC si vreau sa imi omor timpul dupa servici cu ceva casual, relaxat la tv si eventuale exclusivitati, fara sa imi mai bat capul cu hardware, placi video si alte rahaturi ce tin de PC. Cu toate ca e dificil cu preturile jocurilor, ma gandesc ca exista variante mai ieftine si poate veniti cu sfaturi. Urmeaza sa achizitionez un PS4 zilele astea si stau si ma intreb daca merita sau sa astept varianta Slim poate e mai ieftina?
Sunt noob intr-ale consolelor, dar cu PS+ m-am lamurit si merg pe varianta RO, insa vreau sa stiu daca fac cont pe RO, daca e sa joc online o fac doar cu cei din RO sau intreaga Europa?
Te poți juca cu online cu oricine. Daca joci in random queue cel mai probabil vei juca cu europeni pentru viteza de reacție mai buna, dar match privat poți cu oricine. Depinde si de joc totuși.

Cel mai rentabil la jocuri e sa cumperi de pe bazar si sa le vinzi înapoi pe bazar dupa ce le termini. Daca jocul nu e proaspăt apărut, practic nu te costa nimic, ca il vinzi la prețul achiziției, cele recente se devalorizeaza in timp si probabil vei pierde 20-30 de lei la vanzare.

Ah, si bine ai venit in club. Sony va prezenta Slim pe 7 septembrie, eu zic sa mai aștepți puțin. Poate te va tenta PS Neo, cine știe.