Quote Originally Posted by Espiritus View Post

Nu sunt salvatorul lumii, nu am pretins niciodata. Nu vad de unde ai scos ideea. Te rog sa imi dai un PM sau postează aici cand am spus ca eu cred ca Altex va remedia ceva. Pana atunci, tot ce am spus este ca vor pierde niste bani din transport, o suma relativ mica pentru afacerea lor, dar destul de mare incat sa se eschiveze cand e vorba de returnarea diferenței, iar ironia ta este invalida.
A doua eroare de logica este devierea de la subiect. Ce spui tu acolo nu are legătură cu "ce se întâmplă cu Media Galaxy", ci ce se întâmplă cu Espiritus, iar asta e cu totul alta poveste.
Sunt ultimul om care isi doreste sa ia apararea Altex/MG totusi regulamentul lor spune ca iti dau voucherul daca respectivul pret ramane in piata 3 zile. Ei au procedat gresit in mod evident ca ti-au anulat comanda. Dar nici tu nu te puteai astepta la ceva de genul faci sesizarea asteapta toata lumea 3 zile si daca cel nu schimba pretul tu iei produsul si voucherul daca nu nu iei nimic. Din punctul meu de vedere faza cu de doua ori diferenta ar fi o facilitate excelenta "daca" s-ar aplica pe bune si nu ar avea 99 de *, realitatea o stie oricine a vrut diferenta asta pe bune se da din an in paste.

Partea cu comandatul de produse cu livrare aiurea nu o comentez dar nu o aprob.