Salutare!

Desi de aproape 8 ani incercam sa nu stressam gamerii cu mass PM-uri, announcements, newslettere si alte prostii de genul acesta, acum chiar suntem nevoiti sa anuntam ca incepand de la 1 Iulie 2016 postarile in aria de Bazar vor fi permise doar celor care sunt fie Traderi, fie Premium sau VIP Members. Suntem in continuare o comunitate non-profit... desi am sperat sa strangem fondurile necesare pentru a merge mai departe doar din Donatii si Licitatii, nu este suficient. Ca urmare a discutiilor purtate cu membrii seniori si cei din echipa, consideram ca nu e fair ca unii sa faca afaceri si bani frumosi pe CG fara a contribui niciodata cu nimic in aceasta comunitate, si suntem nevoiti sa limitam accesul. Ne cerem scuze daca acest lucru va afecta inclusiv pe cei care posteaza ocazional.

Suntem ferm convinsi ca aceasta decizia va deranja pe multi, insa va reamintesc ca atunci cand am pornit la drum nu am avut ca scop nici sa facem afaceri aici, nici sa avem zeci de mii de utilizatori care nu participa in mod activ la nimic din ceea ce facem aici... Ideea era sa formam o comunitate cat mai unita, sa fim alaturi de prieteni, gameri la catarama! Iar prietenii (si in special gamerii) se ajuta intre ei, in special atunci cand dau de greu. Sper sa vad si aici acest lucru - in caz contrar vom trage concluzia ca nu se mai doreste sa se continue proiectul CG si ceea ce am inceput acum 8 ani. Vremurile se schimba, si poate gamerii din ziua de azi sunt mai atrasi de comunitatile de pe Facebook, de vanzarile pe OLX & Co.

Va multumesc pentru suport si va astept oricand pe threadul cu detalii despre avantajele de a fi useri Trader, Premium sau VIP: CG Registered, Trader, Premium & VIP Users. Puteti dona, licita... sau de ce nu, poate aveti printre cunostinte companii sau firme ce doresc sa cumpere spatiu publicitar pe CG.

Multumim anticipat pentru intelegere!
Respect!