Am luat versiunea de PS4 si joc acum primul Bioshock, despre care analistii spun ca ar fi jocul din colectie ce a primit cea mai importanta atentie ca remaster. Sincer, pentru un joc randat in 1080p, ma asteptam la mai multa claritate, prin asta intelegand contrast, felul in care obiectele sau detaliile fine se evidentiaza fata de fundal. Ma asteptam la culorii mai vii, ma asteptam la mai putin blur. E un joc ce ruleaza pe motor Unreal, ii cunoastem toti metehnele, totusi ma asteptam ca loading-ul texturilor sa se faca ceva mai repede (cateodata dureaza si 10 - 15 secunde), pana la urma e un remaster nu un joc emulat, nu?!

De asemenea, se cuvine sa spun cate ceva si despre control. Este, evident, cea mai buna versiune de consola, considerand ca ruleaza la 60 fps, totusi acele 60 fps nu sunt intotdeauna 60, cateodata scad simtitor, cateodata jocul de poticneste o fractiune de secunda, alteori apare tearing. Niciunul dintre aceste incidente nu sunt game-breaking, insa nici nu-i un joc "blocat in 60fps".

Cu sunetul se intampla ceva ciudat: pistolul suna cat de cat important, pusca abia se aude iar Tommy gun-ul aproape ca nu exista, stiti, fluturatul aripilor unui fluture. Totul in vreme ce celelalte sunete sunt prezente si contribuie incredibil la atmosfera.

In concluzie, daca n-aveti un PC pe care sa puteti juca jocurile din aceasta colectie in calitatea cea mai buna, versiunea aceasta este cea mai buna versiune de consola (PS4 sau Xbox One, n-ao sa intru in detalii despre care este mai reusita dpdv tehnic, exista DF si altii pentru asta). Jocurile in sine, dincolo de calitatea portarii pe generatia actuala, sunt geniale in opinia mea, si merita jucate pe orice platforma.