Mi-a ajuns si mie XOS-ul si confirm ca HDR merge pe seria Samsung JU7xxx


---------- Post added 28-09-2016 at 17:25 ----------

Quote Originally Posted by Sir Dinu View Post
Merci djleo666. Intre timp am apucat de am descoperit si eu chestia aia. Urmeaza sa iau seriile si sa le inregistrez toate.
Am primit consola, am despachetat-o: consola alba, gamepad alb cu mufa jack, cablu HDMI, cablu de curent, 14 zile gold, 1 luna EA si Fifa 17, care cred mai mult ca sigur ca se va vinde. Inainte sa apuc sa ma loghez a facut un update de 1 giga, dupa vreo ora dupa ce m-am logat a facut update si la gamepad. La pornire, a detectat ca tv-ul e 4k si m-a intrebat daca vreau sa schimb rezolutia in 4k. E de la cer la pamant. Pe cat eram de in dubii, cu designul, nu mi se pare asa spectaculoasa consola asa mica si alba, parca era mai de prestigiu cealalta, pe atat de incantat am fost de imagine. Am incercat pe Lords Of The Fallen, Mortal Kombat XL si AC Syndicate, desi asta din urma mi se pare cam palid jocul ca si inainte. Acuma sa vedem cum evolueaza, cea veche e deja vanduta.

---------- Post added 28-09-2016 at 17:55 ----------

Nu mai pot da edit. Am luat seriile de pe One, S si Kinect, am vb pe chat cu un consultant de la ei, si urmeaza sa imi trimita adaptorul. A durat vreo 5-7 minute toata chestia.
ai descarcat deja fifa17?

ca ala de la emag(showroom) mi a zis ca nu e jocul in pachet....ca e doar coinuri pt fifa