Single post: Uncharted (movie, 2022)

  1. #18 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Adaptarea jocului video Uncharted îl va avea la cârmă pe regizorul lui O Noapte la Muzeu
    De scenariul filmului se ocupă Joe Carnahan (Smokin’ Aces, The A-Team)
    Amânată pentru un timp indefinit din cauza lipsei regizorului şi a actorului din rolul central, adaptarea jocului video Uncharted a revenit în atenţia publicaţiilor de profil odată cu numirea la cârma proiectului a lui Shawn Levy, regizorul filmelor O Noapte la Muzeu, Real Steel, dar şi a câtorva episoade din Stranger Things. Acesta ocupă scaunul lăsat liber de alte nume celebre, precum David O. Russell şi Seth Gordon.
    Levy va lucra după scenariul semnat de Joe Carnahan (Smokin’ Aces, The A-Team) şi va urmări aventurile lui Nate Drake, urmaşul exploratorului Francis Drake, care a fost convins că a dat de urma faimosului El Dorado, graţie unei statui blestemate. Căutarea miticului oraş sud-american îl atrage pe Nate într-o cursă plină de pericole, căci în joc intră un vechi rival, dar şi o mulţime de mutanţi şi creaturi antice, gata să atace pe oricine ar încerca să dezlege misterele comorilor din El Dorado.
    Pelicula, intitulată simplu, Uncharted, nu are încă o dată de lansare. Este posibil însă ca studiourile Sony să o anunţe în curând, mai ales că proiectul a intrat acum în linie dreaptă spre producţie.
    Attached Images Attached Images uncharted-773241l.jpg uncharted-802404l.jpg uncharted-666346l-1600x1200-n-099a566a.jpg