Quote Originally Posted by keanustar View Post
Jumatate de consola inseamna, ca poti face doar jumatate din cat ar trebui sa faca o consola? Pentru cine este in cautare de o consola si vrea ce e mai bun raport pret/calitate, trebuie sa ia Pro-ul, mai ales daca are un TV 4k sau planifica sa cumpere unul.
Eu am analizat destul de bine situatia. Am un TV 4k, am PS4 prima generatie, si am ajuns la concluzia ca ar arata mai bine jocurile pe Pro. Pentru mine merita upgrade-ul si chiar il asteptam.
Singura chestie care ma nemultumeste este faptul cum au gandit chipul, in sensul ca jocurile cu unlocked framerate nu vor beneficia de niciun boost fara patch.



Cine a facut precomanda la Altex/MG, parerea mea este ca va primi consola cel tarziu joi, avand in vedere ca au dat deja de astazi mail-urile de confirmare.
Nu inteleg de ce esti atat de pesimist cu asta? Mi-a intarziat si mie cu o saptamna o data o precomanda la ei, dar a fost singura data. Iar in aceasta luna de "Black Friday" am facut vreo 3 comenzi la ei, care mi-au ajuns a doua zi sau ziua urmatoare.
Vezi ce a scris JohnConstantin mai sus. E același lucru care-l susțin și eu. Răstălmăcește lucrurile.


Sent from my iPad using Tapatalk

---------- Post added 08-11-2016 at 01:22 ----------

Quote Originally Posted by aleksandrel View Post
Sincer urmaresc acest topic de la inceput si pot sa spun Mark ca te-am mai vazut ca ai scris pe aici....in fine! Ce vreau sa spun este ca nu poti sa imi spui mi-e sau cuiva de aici ca, daca am ps4 sa nu imi iau pro ca e jumatate de consola...e treaba mea ce fac cu banii si ce imi cumpar,corect? Si ca prima ,pana nu apare consola sunt vorbe in vant...stai sa apara ca nu mai e mult si atunci poti sa spui ce doresti...tehnologia avanseaza ca asta e viata, daca poti sa fi in pas cu ea foarte bine, daca nu, e frustrant!! Parerea mea este ca orice imbunatatire cat de mica fata de ps4 normal este un pas in fata si nu poate decat sa ma bucure ca se tot incearca sa ne aduca jocuri calitativ cat mai bune!!! Viitorul suna bine ,,in gaming"!!!
Dar când am impus eu ceva cuiva? Va atacați singuri, sincer. LOGIC ca fiecare își ia ce vrea, când vrea, pe banii lui.
Ce susțin e doar ca nu merita upgrade, atât. Scrie undeva ca trebuie sa faceți toți ce zic eu? Fiți serioși.
Problema vine de la user-ul Dante care nu ma înghite și face flame. Dacă nu-l baneaza nimeni eu cu ce-s de vina?


Sent from my iPad using Tapatalk

---------- Post added 08-11-2016 at 01:24 ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
S-a cam dus naibii ideea de consola din momentul in care jocul te intreaba ce vei alege din cele 3 optiuni:

1. Low quality - in 1080p dar la 60FPS
2. Medium quality - dar in 4K la 30FPS
3. Maximum quality - dar in 1080p la 30FPS

Intr-adevar, viitorul suna bine in gaming, dar PS4 Pro nu e viitorul. E o prea strutzo-camila ca sa reziste mult pe piata. Sunt ferm convins ca la anul sau in maxim 2 ani vom avea PS5. Si iarasi ideea de consola pe care o tii 10 ani fara upgrade-uri se duce naibii.

Bine ca macar are un pret decent, ca altfel as fi fost categoric against it. Desi, un pack cu PS4 Pro + VR + Camera + 2 Move-uri + PS Plus, numai ieftin nu e...
Exact!
Am spus treaba asta și eu. Conceptul de CONSOLA s-a stricat. Sony și Microsoft au dat-o după PC și se apropie de el tot mai mult, iar asta nu e OK.


Sent from my iPad using Tapatalk