Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
In multe luni din anul asta au fost jocuri interesante, dar uneori suntem prea încăpățânați sa încercăm si ceva nou... E mai simplu sa ne plângem in fiecare luna
Ne plangem in fiecare luna pentru ca privim si peste gard la concurenta, care au MULTE jocuri pentru care merita sa iei Gold. Sunt obligat sa cumpar PS+ pentru MP nu pentru joculetele astea Indie (care se pot cumpara la pachet de pe Humble Bundle cu 3-5 E). Indiferent de politica de vanzare pe care o au, in acest moment cei de la MS au jocuri la Gold MULT mai bune (foarte multe titluri AAA in FIECARE luna) spre deosebire de Sony care fac misto de noi in FIECARE luna cu jocurile "gratis" . In momentul in care cei de la MS o sa descopere si Romania pe harta (cred ca sunt certati cu cei de la Google Maps ca nu au gasit-o pana acum sau nu vor si banii nostri - or fi murdari cine stie) si o sa aiba magazinul pentru Ro (ca si Sony) o sa ma aibe ca client fidel (urasc sa fac tot felul de "artificii" pentru A DA bani pentru un produs (jocuri), stiu mai bine cei care au un Xbox despre ce vorbesc).
Iar despre incercat si ceva nou.....Timpul meu liber si asa este prea scurt pentru a face "experimente", prefer sa ma joc 1-2 ore ceva bun decat sa experimentez jocurile pe care nu le cumpara nimeni. Nu sunt platit sa probez jocuri, sa fac pe game tester pentru o firma sau alta de jocuri.