In aceste alegeri nu vad sa fi castigat PSD-ul , din punctul meu de vedere a pierdut PNL-ul . Am votat si nu am votat PSD, insa este prima oara cand personal nu-i condam pe cei care nu au votat. Din puctul meu de vedere la aceste alegeri nu prea aveai cu cine.
Cristoiu a publicat pe blogul sau un articol foarte bun in care a facut un rezumat a ceea ce s-a intamplat in ultimii ani ,,Romanii au sanctionat drastic nenorocitul experiment numit Revolutia Colectiv,, , daca aveti timp va rog sa-l cititi, mie mi se pare edificator.

Ultima oara cand a fost o situatie de genul asta ( votati pe x ca sa nu iasa y) am avut de ales intre Iliescu si Corneliu Vadim Tudor, astfel ca lumea s-a inghesiuit sa-l voteze pe Iliescu de frica lui Vadim. Acum cei ce nu au votat cred ca au zis : nu ma reprezinta nimeni, nu vad nici o solutie, de ce sa creditez pe unul in dauna altuia ?!?!? Ma repet , in cazul de fata nu ii pot condamna.
Va rog sa observati, cei ce au votat PSD nu mai sunt ca in alte dati pensionarii si somerii, cei de la digi24.ro au publicat azi un articol intitulat ,,Surprize in profilul alegatorului,,. Eu am avut o surpriza intradevar...coroborat cu ce a mai zis Cristoiu, s-ar putea contura o imagine de ansamblu a situatie de fata.

Principalul vinovat din punctul meu de vedere pentru faptul ca azi PSD-ul are un scor atat de mare este Johannis. Si-a dorit cu disperare un guvern al lui, nu a reusit sa explice cele 6 case facute din meditatii, a fost mai mult decat tacut in politica externa ( inexistenti diplomatic vorbind in relatia cu rep. Moldova de ex) , s-a asociat constant (si total neconstitutional) dupa alegerile prezidentiale cu cei din PNL, a fortat demisia lui Ponta si a numit un guvern de specialisti. Acel guvern a devenit mai politic decat era cazul si in loc ca la sfarsitul mandatului (adica acum) sa zica uitati domnilor, asa cum am promis : noi am tacut si am facut asta, asta si asta, acum plecam si lasam loc celor alesi pe cale democratica sa vina , au zis nuuu, noua ne cam place aici, noi vrem in continuare la ciolan. Se pare ca asta nu a convenit oamenilor, si se vede la urne. Cred ca daca guvernul Ponta nu cadea intr-un mod tembel, fortat si nedemocratic, bazat doar pe o durere legitima dar care nu avea legatura cu guvernul, acum la conducere era PNL, majoritar.
Lipsa de viziune pe termen lung se plateste.

Si mai este o problema, oamenii tind sa fie de stanga sau de dreapta, cu Microsoft sau cu Sony, cu masini nemtesti sau cu japoneze. Mi se pare o tampenie. Eu dupa ce am mai imbatranit un pic, incerc sa vad altfel (sper). Sunt cu x daca se muleaza pe ideile mele, daca y o face mai bine, sunt alaturi de y. Am Xbox pentru ca pentru mine Gears in MP este jocul care imi ofera cele mai mari satisfactii, insa daca Sony scoate ceva similar, mult mai bun, voi trece la Sony. Merg cu o Toyota de care sunt extrem de multumit, insa daca Opel va scoate o masina care se va mula mai bine pe nevoile mele, urmatoarea masina va fi Opel si nu Toyota. Nu-l sufar pe Dragnea iar PSD-ul are foarte multe bile negre la activ, insa din punctul meu de vedere guvernul lui Ponta facea o treaba buna (ma refer la administrarea tarii) si a fost fortat sa plece in plina crestere economica (date UE) de un eveniment tragic care nu avea insa legatura cu atributiile guvernamentale iar pe acest fond lumea a taxat la vot.
Mi-ar placea sa uitam ca suntem albastrii, rosii , de stanga, de dreapta si sa ne gandim ca suntem romani si e cam groasa situatia la granite.
Si unde este dispora( cei din Moldova nu sunt diaspora pt mine ) , cea care nu a fost lasata sa voteze ?!?!??!?!?!!?!? Au uitat ca exista Romania ??? Mi se par penibili , acum au avut toate conditiile, puteau vota prin corespondenta, nu trebuia sa mai stea nimeni la coada....si uite ca nu au votat.

Sper sa ma fi facut bine inteles, imi doresc sa nu uitam ca suntem romani(stiu ca ma repet, insa mi se pare important) si ca ar trebui sa avem dispute constructive , nu distructive.

Numai bine!