Placerea e de partea mea. Foarte faina poza pe care ai pus-o, leaga tot articolul. Cum un cos cu portocale pus pe masa leaga toata bucataria

Shivering Isles a avut un farmec aparte. A fost un exemplu din categoria "asa da" pentru toti producatorii care scot DLC-uri la jocurile lor.
A fost un fel de fan service pe care l-a facut Bethesda spun asta deoarece fanii Morrowind stiu ca s-au plans ca Oblivion isi desfasoara actiunea intr-o lume fantasy normala. Iar spre deosebire de Tamriel, Shivering Isles este un loc caracterizat de nebunie pura, deloc surprinzator dat fiind faptul ca Printul Nebuniei guverneaza acel taram. Personalitatea duala a Printului a facut ca dialogul cu el sa fie extrem de savuros.
De notat ca Sheogorath the Daedric Prince of Madness apare si in Morrowind dar si in Skyrim.

"A new arrival! A shame about my Gatekeeper. I'm so happy, I could just tear out your intestines and strangle you with them."

―Sheogorath

Ai postat tu un maraton facut de cei de la Gamespot. Un tip care a lucrat la Gamespot si astazi are un canal numit noclip (vi-l recomand cu caldura), a postat un clip acum cativa ani, un clip in care prezenta istoria jocurilor Elder Scrolls inainte de lansarea jocului Skyrim.