Quote Originally Posted by Inuhanyou View Post
Plus ca nu isi fac nici aia treaba. Sa fie imagine completa.
Ai ramane surprins ce volum de munca implica meseria unui politist de judiciar. Si ai ramane surprins cate ore suplimentare neplatite fac baietii, doar ca sa incheie acele dosare. Despre lipsurile cu care se confrunta nu-ti mai vorbesc. Stiai ca hartia, pixul pe care ti-l dau cand vrei sa scrii o plangere, tonnerul folosit la xeroxuri sunt cumparate din banii acelor oameni? Fiindca Ministerul nu aloca suficiente resurse in acest sens.
Dar tu, tipic romanului priceput la toate, in loc sa te informezi putin, ai tras concluzia pripita ca nu-si fac treaba acei oameni. Informeaza-te inainte de a da cu o piatra intr-o breasla profesionala la care apelezi cand iti este greu.

@eclipsa, poate dura un an si ceva numai faza de cercetare. Daca individul primeste calitatea de inculpat, poate dura iarasi un an si ceva pana ajunge la Camera de Drepturi si Libertati. Acolo mai dureaza una-doua luni cel putin pana cand un judecator verifica dosarul inaintat de procuror. Un asemenea dosar are undeva la minim 200 pagini. Daca judecatorul de Drepturi si Libertati constata ca dosarul trimis de procuror este ok, abia atunci il trimite pe inculpat in instanta de judecata. Care proces, datorita amanarilor poate dura si circa 2 ani.
Ai incredere in politist fiindca isi face treaba, iar in afara de tine mai are si alte dosare in lucru la care trebuie sa aloce timp.