Single post: Resident Evil 7 este certificat Xbox Play Anywhere

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    Resident Evil 7 este certificat Xbox Play Anywhere

    Sunt deziluzionat, debusolat, trist si.... infuriat! Glumesc bineinteles, dar asa probabil se simt unii fani Xbox la citirea acestei stiri. Phil Spencer, big cheese of Xbox Division tocmai a facut un anunt pe Twitter, prin care aflam ca RE7 este "Xbox Play Anywhere ready". Pentru cine a trait sub o piatra in ultimul an sau nu are lagatura cu tot ce tine de gamingul pe console, titulatura unui joc Xbox Play Anywhere inseamna ca acel joc va putea fi jucat pe consola Xbox One sau pe PC cu Windows 10 sau invers, avand o singura achizitie pentru ambele platforme, beneficiind de cross-save. Pana acum jocurile Play Anywhere aparute apartineau studiourilor Microsoft, francize gen Halo, Forza sau Gears. Resident Evil 7 este primul joc triplu A third-party (dezvoltat de alt studio decat Microsoft) care primeste aceasta functie si titulatura.

    Cum vi se pare ceea ce face Microsoft cu acest "Xbox Play Anywhere"? Credeti ca va dauna consolei Xbox One sau de fapt va aduce un plus valoare? Nu uitati, Resident Evil 7 se va lansa saptamana viitoare pe Playstation 4, Xbox One si PC.
    Phil Spencer ✔ @XboxP3
    RESIDENT EVIL 7 biohazard confirmed for @Xbox Play Anywhere – buy once, play on both Xbox One & @Windows 10 PC. Resident Evil | Xbox
    9:21 PM - 18 Jan 2017
    Attached Images Attached Images zxqpua8twxkmlqxru54j4a.jpg