Am tot zis ca nu mai postez aici, dar Templier... tu chiar nu stii cand sa te opresti. Get a life, man! Daca te-a deranjat pana si ce am postat la nevasta-ta pe wall (chiar era perioada in care toata lumea glumea cu "alta intrebare" - gluma pe care observ ca o anumita categorie de oameni nu o gusta)... te-ai apucat sa verifici la cine am dat Like-uri de ziua mea (who the f**k does that?!?). Te plangi ca ti-am dat unfriend de parca ai fi in scoala generala si nu ti-am semnat oracolul. Ce sa zic, you need a check-up man... acum dupa ce vad ca aduci genul asta de chestii in discutie, stau si ma gandesc ca de cate ori ma logam pe FB primeam mesaj de la tine... I don't know man, daca eram femeie, poate intelegeam ca am un stalker, dar asa, wtf?!?

Un alt exemplu (de la care eu consider ca a pornit totul, desi tu scrii "alb pe negru" ca nu) este cel cu threadul de politica. Te-ai bagat in threadul respectiv desi "tu nu faci politica", "tu nu votezi", "tu nu protestezi"! Pai ce cauti mai nene acolo, dand lectii, spunand ca degeaba protestam, ca suntem toti sortiti pierii si blah blah. Man, eu cand sunt habarnist pe un domeniu si nu ma pricep la el, stau in banca mea, nu ies sa ma fac de rahan. Am inteles ca tu ai o valoare inestimabila si noi suntem oameni simpli, dar te cam uiti de sus la noi in timp ce ar trebui sa te uiti la tine si la actiunile tale (din ultima perioada, pentru ca sa dea naiba... ani buni mi-ai parut a fi un tip super OK). Daca ti se par normale aceste actiuni (inclusiv ? ? ? ? -uri din 2 in 2 minute, noaptea, de zici ca erai Snooze Man), atunci no offense, dar recomand un control la un medic specializat pe asa ceva.

Anyway, ti-a zis si tudy, si ilie... au zis-o si altii. Man, nu-ti place de mine si de modul in care m-am comportat, ignore si gata... CG-ul e mare, ai loc de mine! Vrei sa-ti dau dreptate? Man, sincer, ca sa scap de aberatiile astea (chiar m-ai omorat in ultima perioada, cand am o tona de probleme pe cap), iti dau si dreptate! Vrei sa-mi cer scuze ca m-ai te-am deranjat? OK, imi cer scuze! Happy? Putem sa ne oprim cu balciul asta? Ne facem de cacao aici ca doua telenoveliste. Poate tie iti place. I don't!

Avand in vedere ca mi-am cerut si scuze fata de Templier, i-am dat si dreptate... cer si eu unui moderator sa analizeze situatia si daca se poate sa inchida threadul. Consider ca scopul de "Adio Console Games" se lalaie prea mult si nu avem decat de pierdut din asta. Oi fi eu gamer, dar totusi doar o viata am. Hai sa fiti iubiti!