Single post: Politica - tichie de margaritar

  1. #796 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Au dat OUG ca sa rezolve problema managerilor si a rudelor angajate de acestia. Din nou citez "Rudele pînă la gradul IV ale managerului nu vor putea deține funcții de conducere în același spital sau serviciu de ambulanță. De asemenea, rudele de pînă la gradul IV nu pot deține acțiuni la companii aflate în relații cu spitalul."
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mai sunt multe altele (si aici readuc in discutie faptul ca tehnocratii nu au stiut sa comunice, sa spuna ce s-a facut, ce s-a schimbat in bine. Normal ca mai mult nu se putea face - intr-un an, fara suport politic e complicat. Si oricum, cred ca tot ce s-a facut s-a dus naibii, pentru ca Firea & Co. deja a schimbat management, conducere in spitale si si-a pus oamenii la loc.
    Exact ce va spuneam: OUG 79, respinsă. Vlad Voiculescu: „Mi-e ruşine de Senatul ţării mele”. Tot ce au facut OK, acum se sterge cu buretele - pentru ca nah, le strica gradele de rudenie din spitale si clienteala politica...

    Si iata ca au inceput sa apara si efectele maririi salariului minim "din pix": „PLÂNGEAU SĂRACELE FETE. A TREBUIT SĂ LE DAU AFARĂ”. UN PATRON DIN BUZĂU DESPRE CONSECINȚELE CREȘTERII SALARIULUI MINIM | BUZOIENII.RO - SITE DE ȘTIRI DIN BUZĂU. De fapt, chestia asta o traiesc deja pe pielea mea, pentru ca sunt la un pas de a inchide firma.
    Attached Images Attached Images cry.jpg