Mda, good times. Eram sigur ca o sa ne muste de fund porcaria asta la un moment dat.

$ony nu face nimic altceva decat sa profite de investitiile din trecut (vezi Gaikai) si se pune la adapost cumva si pentru o era "gaming-a-la-netflix", era care.. sincer se cam lasa asteptata. Multi au pariat (inclusiv $ony) ca era "physical copy" si "hardware" se apropia de sfarsit.. piata a decis in schimb altceva.
Dupa mine insa, mai este mult pana departe (si nici nu cred ca vom vedea titluri exclusive prea curand prin intermediul acestui serviciu).

Singura lor miscare logica, daca tot voiau sa faca niste bani (ca acum nu fac mare lucru ma gandesc).. era sa scada pretul abonamentului si sa faca naibii ceva cu serverele alea. Dar nu, mai simplu asa, nu?

LE: Astia nici nu fac mare investitie -- mai leaga niste PS4 la tot.. sirul ala de PS3 si gata
Au creat ceva hype, curiozitate, lumea exploreaza optiuni, se discuta destul de mult aparent, la naiba deja sunt cativa care deja spun ca "ba de fapt serviciul asta nu e chiar asa de nasol nu?".
Cu toata agitatia asta, $ony arunca o momeala, si ce portofel prinde, prinde.
E atat de simplu pentru astia. Totodata credeti ca in sedintele lor nu se mentioneaza de "noul-deja-obosit-serviciu-a carui-nume-nici-nu-l stiu exact-ceva-xbox"? Asa sunt relevanti si ei, hop si ei cu ceva (cu toate ca nu inteleg sincer, fac ce vor in piata, au niste cifre incredibile.. dar deh). Sa vedeti ce-o sa fie dupa reveal-ul M$/Scorpio. Ce harababura e acum, sa ne tinem atunci. Cu atatea variante de console, servicii, abonamene, care mai de care.. n-o sa ne plictisim baieti. Cumparati-va un portofel mai subtire!