Quote Originally Posted by flrazvan View Post
Intrebare scurta: eu am cont de UK. Pana alaltaieri ( can au avut ei problemele de conetare) puteam juca BF1 multiplayer pe baza memebershipului pe care il cumparasem direct din consola, acum nu mai vrea si nici sa imi iau un EA membership nu mai lasa, nici pe PC, nici cu VPN. Sa inteleg ca trebuie sa imi fac cont de US? Si apoi sa cumpar de pe amazon us? Sau sa cumpar de pe amazon UK? Merci R

---------- Post added 23-03-2017 at 07:42 ----------

PS: am cumparat un cod de pe G2A de EA membership dar nu vrea sa il ea desi am confirmat cu cei de la microsoft ca e activ codul. Aveti idee care ar fi solutia?
revin cu feedback: am creat un cont de US, pe care pana la urma mi-a acceptat ca si redeem codul de EA access, dar se pare ca totusi nu vrea sa porneasca BF1 multiplayerul (missing multiplayer privileg. Foarte foarte ciudat, pentru ca pe celalalt cont setat pe UK si cu card de RO folosit ca si "for puchasing" pt UK si cu zip code de UK a mers pana acum 2 zile. Nu stiu ce fac astia de microsoft dar sunt foarte aproape sa vand consola asta si sa imi iau un PS4.