Okay, lasand gluma la o parte, mie mi se pare ca au reusit sa o pastreze pe Ellie foarte feminina, dar cumva intr-un mod subtil, parca vulnerabilitatea ei fiind superficial umbrita de lumea post-apocaliptica. Voi face o scurta analiza a trailer-ului si, pentru a avea exactitate in timestamps, voi lasa si linkul clipului la care ma uit chiar acum la finalul postarii.

1:13 - Cand acordeaza chitara cu 2 degete, pe celelalte le tine inclinate in spate, ca si cum nu ar vrea sa atinga chitara cu toata mana ci doar putin, finut, cat are nevoie.
1:20 - Se vede ca nu sprijina deloc chitara in mana stanga, un lucru pe care de obicei il fac fetele care canta la chitara sau baietii mai micuti, pentru ca daca lasi greutatea inspre mana stanga fara sa ai destula forta incat sa nu o resimti deloc de incurca la cantat. In general chitaristii "prind" chitara cu forta cu ambele maini si aplica destula presiune pe coarde cat sa ii mentina o parte din greutate si cu stanga. Uite un exemplu:

1:47 - Intoarce privirea inspre stanga intr-un mod ciudat de calm, cumva cu un aer plenar, nu ca o bruta de barbat asa cum se insinueaza ca ar fi.
2:54 - Cat de masculina vi se pare pozitia corpului ei acum?
3:26 - Asta e o privire plina de frica, nesiguranta si regret, e clar ca copilul din Ellie nu vrea sa fie nevoita sa faca sta, insa probabil ceva mult prea rau s-a intamplat ca sa mai poata trece peste.

The last of us 2 trailer: