ce fel de tunner folosesti?


mersi,

---------- Post added 10-04-2017 at 18:41 ----------

Quote Originally Posted by costinilie View Post
Pot sa va spun experienta mea. In primul rand tunerul NU va decoda canalele criptate. Le va gasi pe toate, dar mor merge doar cele necodata. Este absolut normal, intrucat nu ai unde sa bagi smartcardul pentru decriptare. Nu stiu cu e la UPC sau RDS, eu sunt la NextGen. In afara de HBO, Cinemax si pornaciuni, mwrg toate canalele. Si acum este partea cea mai importanta a ceea ce vreau sa va spun. Se adreseaza celor care inca nu au tuner, dar vor sa isi cumpere. Sunt convins ca cei care au, au descoperit deja ce voi scrie mai jos.
Deci...pentru cine nu stie exista DVB-T si DVB-C. Tunerul le stie pe amandoua, dar canalele de pe cablu sunt in standardul DVB-C. T vine de la terrestrial si C de la cable. Aici apare o problema. Cei care au consola setata pe US (nu conteaza unde ai contul US sau UK), nu vor putea sa gaseasca nici un canal, atunci cand dau cautare canale (dupa introducerea zip codului), asta dintr-un motiv foarte simplu. Americanii nu folosesc DVB-C , doar DVB-T. E ca si cum ai cauta cu o antena de camera, doar ca in format digital. E ok daca folosesti o antena de camera si daca in orasul tau sunt canale DVB-T.
In schimb daca vrei sa vezi canalele de pe cablu, atunci va trebui sa setezi consola pe UK (repet, nu are legatura cu contul), iar acum daca vei incerca sa cauti canalele, vei descoperi ca acum te pune sa alegi ce tip de semnal ai ANTENA sau CABLE. Cu consola setata pe US nu te intreaba asta, indiferent de ce zipcode folosesti. Oricum, zipcodul este folosit doar pentru a stabili operatorul din zona respectiva sa poata corela EPG-ul.

Trimis de pe al meu HUAWEI TIT-L01 folosind Tapatalk

ce fel de tunner folosesti?