razvanrazy: daca ai postat in vre-un filmulet, e posibil sa nu-l fi vazut. Nu prea ma mai uit la review-uri pt. asa ceva, pt. ca n-as da niciodata aproape 1000 de euro pe un device cu Android. Poate cand se mai ieftineste, mai citim un review, mai ne bucuram de update-urile scoase de producator... Nu, nu stiam de chestia cu "1080P"... Dar, vorba lui tudy, e bine ca poti sa schimbi.

tudyniuz: comparatia dintre a intra setarile camerei si a primi un telefon in alta rezolutie decat cea specificata, mi se pare un pic hilara. Mai ales ca a schimba setari la camera foto nu iti schimba numarul de pixeli ai senzorului, pe cand la Samsung da, se schimba nr. de pixeli afisati pe ecran. Dar nu asta e marea problema, ci faptul ca Samsung isi face estimarile de anduranta si viata a bateriei bazandu-se pe rezolutia default (care ai ghicit, este acel semi 1080p, nu WQHD), ceea ce schimba un pic lucrurile. Si da, vad ca au aparut discrepante si in rezultatele de la benchmark-uri gen Antutu. Daca aruncati o privire o sa vedeti ca unele S8-uri si S8+-uri dau mult mai bine decat altel S8-uri si S8+-uri. Asta asa, de parca nu era haos printre Android devices...

Una peste alta, e totusi un nice feature, ca poti sa faci downsize la rezolutie... astept telefonul la care sa poti sa faci upsize!