Nici eu nu-l recomand, l-am returnat dupa o saptama. In afara de faptul ca e foarte custom-izabil, eu nu prea i-am mai gasit plusuri. Sticku-rile au un feedback foarte bun, dar din pacate stick-ul stang e foarte mic, fara grip/protectie de cauciuc aluneca degetul de pe el, iar pe stick-ul drept are probleme de aim acceleration la miscarile pe diagonala (nacon sustin ca au rezolvat problema cu firmware update, dar doar au redus sensitivitatea).
Nu sta foarte bine nici la capitolul ergonomie, desi are layout de xbox, dupa 1-1,5h incepea sa ma doara mana dreapta, in conditiile in care nu i-am mai adaugat greutati suplimentare.
Motivul principal pentru care l-am cumparat a fost ca are functii macro, insa functioneaza doar daca nu apesi niciun alt buton si asta nu intotdeauna.
Un alt minus pentru mine a fost faptul ca nu poti porni consola de la butonul PS pe de controller, avand in vedere ca nu e produs oficial sony.
Raportul calitate/pret lasa de dorit, controller-ul pare cheap, butonul R1 si-a pierdut feedback-ul dupa 2 zile si stick-ul stang a inceput sa scartaie dupa 4 zile.