Quote Originally Posted by dumibalamuc View Post
[...]
voi ce parere aveti ? sa ma axez catre altex cu 1070 8gb etc ? sau sa iau pe componente
o alta intrebare ar fi , daca sistemul myria este limitat pentru un viitor upgrade ?

multumesc frumos
Eu n-as da banii pe sistemul de la altex. Sursa e prea mica din punctul meu de vedere, avand in vedere ca nvidia recomanda psu de 500w pt gtx 1070 si probabil e si un no name. Nici placa de baza nu e ok, pt GTX 1070 se recomanda chipset-uri de la H in sus. Sistemul este limitat pt upgrade-uri viitoare in sensul ca fiind un sistem pre-built pierzi garantia daca intervii in el.

Legat de configuratia de la pcg:
1. Monitorul chiar daca are timp de raspuns 1ms, e un amarat de TN - unghiuri de vizualizare mici, culori sterse. Mai bine alegi un IPS, in acceasi categorie de pret, poti gasit ceva ok.
2. Procesorul e pentru overclocking, chipset-ul placii de baza nu iti permite asta, trebuie sa cumperi si un cooler deoarece K-urile nu au cooler stock inclus, performanta adusa prin OC e irelevanta in gaming raportat la costuri. Mai bine alegi un procesor blocat si diferenta o directionezi catre un GTX 1060 9Gbps sau un RX 580 (au performante mai bune una fata de cealalta in functie de joc. Sa tii cont ca pentru un RX 580 iti trebuie o sursa mai mare.
3. Memoria RAM e cam scumpa.
In rest ai ales ok.

Care e bugetul maxim?