Sa va spun povestea mea cu PS4 Pro. A venit ieri dimineata, eram incantat la maxim. Instalez tot ce trebuie, fac actualizari de firmware, cont PSN, instalez The Last Of Us Remastered, Until Dawn si Deus Ex Mankind Divided. Actualizez si jocurile in cauza.
Se cuvine a mentiona ca locuiesc la curte, iar camera in care tin tv si consola (ca de altfel si PC-ul), se afla pe partea cu o strada intens circulata, deci din strada se aude continuu cate ceva.
Pornesc The Last Of Us Remastered. Consola PS4 Pro devine foarte galagioasa. Si pe un PS4 model 1216b ce l-am avut, se auzea, dar parca acum este si mai galagioasa. Motivul gasit pe net ar fi ca si daca te joci in 1080p, jocul este randat la 1800p si ulterior rezolutia este scazuta la 1080p. Bun, am scos afara discul cu The Last Of Us si am bagat Until Dawn. Si in acest caz se aude destul de deranjant (tinand cont ca acopera, ca zgomot, vacarmul strazii).
La Deus Ex Mankind Divided urla in draci. Parca e aspirator.
Aseara am facut cerere de returnare a banilor iar acum tocmai am predat-o curierului. N-am de gand sa tin in casa asa ceva. Scuze baieti, poate am nimerit eu una cu problema, dar nu sunt genul care sa astepte sa vada daca, dupa returnarea din service, ar mai fi fost sau nu galagioasa.
Bine ca nu am cumparat si jocul Horizon Zero Dawn, fiindca ma cam mancau degetele.
Pana la anul cand vor apare jocurile ce m-ar interesa, nu voi mai cumpara niciun PS4.
Sunt profund dezamagit de aceasta experienta cu PS4 Pro, de nervii facuti si timpul pierdut.