Quote Originally Posted by chris diaz View Post

Chiar acum a trecut cineva cu masina si a turat motorul foarte mult, aplicatia aratandu-mi 45 db. Cand tastez, impreuna cu zgomotul strazii nu sare de 41 db. Deci?
nu inteleg de ce te deranjeaza un fan de consola cand ai asemenea "scandal" pe langa casa.

Daca deschid geamul (stau langa un parc si canta pasarelele) am tot 60-70db.. ti-am zis in momentul in care se incarca totul si joc sunetul ramane undeva la 45db , oricum , daca n-as sta sa ascult pe mute si as avea sa zicem geamul deschis nici nu as stii ca este pornit play-u.. in schimb as stii clar ca este pornit aspiratorul (adica n-as putea sa vorbesc la telefon si sa aud cu aspiratorul pornit ,dar as putea lejer sa vorbesc la telefon in timp ce merge ps-ul intr-un joc pt ca practic nu se aude pe fundal )


mie masuratorile alea mi se par irelevante , primul meu ps4 din 2013 facea o galagie infernala (si tot nu se compara cu un aspirator) , ps pro abia daca se aude (probabil ca sunt si jocuri unde sunetul fanului il ajunge pe cel al ps4 prima varianta ) si am incheiat.

---------- Post added 19-06-2017 at 16:17 ----------

Quote Originally Posted by Espiritus View Post
Iti spun eu care e treaba, sunetul de la consola e super sexi si de-asta nu e deranjant. Aspiratorul ma irita si pe mine, insa PS4 scoate muzica.
inregistrat fara microfon profesional, la el in camera, nici macar cu o aplicatie de masurat presiunea sunetului, e clar ca e un Noise Test cel putin retardat.
n-am prea inteles ironiile si nici daca ma faci retard ca am facut un clip fara microfon profesional , nu iti inteleg nici fanteziile sexuale , in clipul ala arata clar ca este ok pro-ul comparativ cu prima varianta de consola pe care am avut-o.

nu stiu de ce imi place sa ma lupt cu morile de vant, masochist si eu