Quote Originally Posted by solecon View Post
P.S. Inteleg ca alegerea lui Yen poate fi mai usoara daca citesti cartile din serie. Nici nu vreau sa ma gandesc la acest aspect, pentru ca atunci CD Project Red chiar sunt un grup de incompetenti. Daca dupa doua jocuri, trebuie sa citesc 7 carti, pentru ca lor le e prea greu, sau pur si simplu nu pot sa prezinte un personaj in al treilea joc... revenim la ce spuneam de timpul pierdut.
L-au reprezentat al naibii de bine, e complet fidel cartilor. Motivul pentru care iti face mai usoara alegerea daca le-ai citit este pentru ca stii toate gandurile lui Geralt si cum simte cu adevarat si toate aventurile prin care au trecut el si Yennefer si istoria lor personala. Nici vorba de incompetenta, daca ai fi citit cartile ti-ai fi dat seama ce genii sunt oamenii cand vine vorba de portretizarea pesonajelor. Iar cartile nu au nicio treaba cu primele 2 jocuri, sau cu al treilea, ca si poveste, pentru ca primul joc incepe cand se termina ultima carte. Cartile sunt acolo ca si prequel, daca vrei intr-adevar sa afli istoria personajelor si ce le motiveaza.

Si faptul ca jocul e mare nu e nicidecum un lucru rau. Eu as fi vrut sa fie MAI MARE, cu SI MAI MULTE questuri, pentru ca dupa ce l-am facut 100% cu tot cu expansion-uri m-a lasat asking for more.