Pai Gran Turismo fata de Forza are o calibrare si sync mai bun in joc cand il joci cu un volan. Ce simti tu aiurea la volan este volanul in sine, pentru ca Logitech nu a mai dezvoltat de mult ceva nou in acest sens. G29 este un simplu rebrand de G27, care are o tehnologie pe curea vechie de peste 5 ani si are un deadzone urias pe mijloc, adica nu inregistreaza miscarile mici in centru. Thrustmaster nu are aceasta problema cu un plus la precizie. Eu iti recomand se mergi macar pe un Thrustmaster T150 Pro (are si pedale T3PA nu ca si versiunea normala) sau chiar T300, dar cu mentiunea sa fie varianta de Gran Turismo (adica cu cele 3 pedale) sau sa iti cumperi si pedalele T3PA.
Vezi linkurile:
https://mediagalaxy.ro/volan-gaming-...ion-pc-ps3-ps4
sau
https://mediagalaxy.ro/volan-gaming-...0rs-pc-ps3-ps4 sau https://mediagalaxy.ro/volan-gaming-...gte-pc-ps3-ps4 (e doar diferenta de design si layout la butoane pe volan)
+
Set pedale, Thrustmaster T3PA (4060056), Platforme : PC, Xbox One, PS3, PS4, Compatibil cu : Thrustmaster T300, T500, TX Racing Wheel, T150, Ferrari 458 Spider Racing Wheel - Melarox

sau la un buget mai mic:

Volan Thrustmaster T150 Pro Force Feedback (PC, PS3, PS4) - PC Garage
Acest volan are plastic cam ieftin, dar tot este peste G29 la toate capitole