Quote Originally Posted by MonkY View Post
In caz ca nu ai inteles nici pana acum, Xbox One, ca si Xbox One S, ca si Xbox One X, ca si PS4, PS4 Pro... au arhitectura fix DE PC. Xbox One X e un PC care poate duce linistit jocurile aratate cu ai sai 6Tflops si 12GB GDDR5. Pe cand altii nu. Oricum e de porc sa modifici filmarea si sa-ti pui controalele tale - nici nu conteaza daca a ta consola poate sau nu. Tot de porc ramane!
da, xb1, ps4 au arhitectura de pc, de aia suntem in 2017, consolele au apartu in 2013 si inca nu exista enulator

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Nu era suficient ca ne frecati cu exclusivitatile... acum alegem si anii? Pot sa aleg un an in care PS manca bataie pe paine?
daca gasesti tu un an

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Interesant ca mai nimeni nu da astfel de raspunsuri in tabara Praystation... nu stiu cum se face ca toti se simt datori sa dea raspunsuri pe Xbox, si daca se poate sa fie si contra.
astfel de raspunsuri pe topicul playstation? ce raspunsuri? ca xbox are mai multe exclusive? asta vrei? oameni care sa zica ca xbox are mai multe exclusive ca ps? pentru ca... ar fi cam greu... avand in vedere ca xbox nu mai are exclusive

Quote Originally Posted by MonkY View Post
pe cand Sony a ras repede clipul. Microsoft nu a editat nimic la acel filmulet, pe cand cei de la Sony au suprascris simbolurile de la gamepad, sa para a fi pe PS4. Daca nici asa nu te prinzi cine/ce si cum... n-am cum sa te ajut. Hai sa fiti sanatosi!
de unde stii tu ca nu e ce le-a dat EA, si EA au schimbat butoanele? Microsoft si-a cerut scuze cu witcher 3 prin a zice ca aia e ce le-au dat CD Project, de unde STII TU, ca sony au schimbat butoanele si nu EA? nu mai bine nu ITI ASUMI TU, ce NU STII?

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Pai vezi man, poate acum intelegi diferenta de mentalitate... Microsoft si-a cerut scuze pentru eroare,
pentru aia, dar unde sunt scuzele pentru celelalte 20 de ori cand au uploadat footage de pc sau ps4? Microsoft sunt notorii ca folosesc footage de pc ca sa faca reclama la xbox de la inceputul brandului xbox

NFS:Rivals Xbox One Gameplay video actually shows PS4 footage...

I just played an Xbox One game using an Xbox One controller that crashed... to a Windows 7, Hewlet Packard-branded desktop. Magic!

eu zic sa te linistesti tu pe topicul asta cu cine ce footage foloseste, ca avand in vedere istoria Microsoft pe topicul asta, ai doar de pierdut