Quote Originally Posted by swenkyk9 View Post
Sa fim serioși, la 1000 de lei cât am ieșit pe un ps4 pro, te mai interesează garanția ? Dacă îl pun acum pe bazar cu 1200, intr-o ora l-am dat. Consolele, cel puțin ps4-urile, in afara de prima versiune, sunt fiabile, cât ai grija de ele și nu te joci 24/7 ca disperatul.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Si daca prin absurd persoana de la care ai luat consola a folosit-o si nu a avut grija corespunzator de ea, iar in clipa asta, sau maine, ti se strica ps4 pro-ul ala la care ai iesit "meleoane" in plus, pe unde mai scoti camasa?

Scuze dar mi se pare absurd sa dai sfaturi de genu: cumpara SH si mergi pe credinta dumnezeiasca ca nu ti se strica, eu am facut asta si a mers. Una e cand cumperi ceva NOU cu garantie si una e cand cumperi de la o alta persoana care...crede-ma nu toti sunt apa lui Dumnezeu si daca ti se strica consola, vine, iti da banii inapoi si iti face si un masaj . Intre o firma de milioane care iti da acelasi produs dar nou in locu celui stricat si o persoana care poate fi shady..sau poate ca nu....mersi dar o sa aleg mereu firma aia de milioane.