Quote Originally Posted by MonkY View Post
Dupa ceva timp (sa tot fie cateva luni), am pornit si eu consola Xbox One (non S). Eram ferm convins ca nu o sa ma joc instant (stiind ca va urma cel putin o tona de update-uri), dar nu ma asteptam sa ajung sa nu mai pot folosi consola. Mai exact, dupa un update de OS de aproximativ 5GB si dupa un update de controller (pe asta nu l-as fi facut intrucat nu aveam probleme, dar la recomandarea expertilor, am facut si asta)... nu mai reusesc sa pornesc consola din gamepad, iar daca totusi ma apropii de consola si merge, se deconecteaza intermitent.

Le multumesc pe aceasta cale celor care mi-au spus ca nu stiu sa folosesc o consola si ca nu sunt de mine consolele... Daca ar avut mai multe informatii (sau ar fi dat un simplu search pe google) ar fi stiut ca problema este destul de raspandita, si nu ar mai fi recomandat update la controller. Exemple:Desigur, am incercat recomandarile Microsoft de aici fara nici-un rezultat. Din pacate, atat consola cat si gamepad-ul nu mai sunt in garantie... iar eu refuz sa cumpar un alt gamepad doar ca sa testez ignoranta celor de la Microsoft. Se pare ca fix acelasi suport mizerabil pe care l-am avut pe Microsoft Surface Pro, e valabil si aici.

E chiar aiurea, intrucat eu consideram gamepad-ul de Xbox One ca fiind cel mai bine gandit gamepad ever (de la ergonomie pana la fiabilitate). Dar se pare ca si cel mai bun hardware poate fi stricat cu un software prost (plus sfaturile prietenilor).

Thank you Microsoft! And friends...

P.S. Daca ati mai intalnit problema si aveti un fix, please let me know. Altfel, recomand sa nu faceti update de firmware la gamepad, decat poate daca aveti probleme cu el. Bafta!
Salut! Daca te ajuta cu ceva, iti pot împrumuta un controller de-al meu.

Trimis de pe al meu SM-N910C folosind Tapatalk