banuiesc ca nu ai jucat inca jocul .. ?!
si atunci de unde stii daca iti place sau nu ?!

eu joc nfs de pe vremea cand il porneai de pe discheta (97-98) NFS II ( era un cod ce-ti transforma masina intr-un bustean super rapid.. era mega funny ) ,era vremea in care erau in voga salile de pc gameing..

in cazul in care nu sti cum arata o discheta

https://upload.wikimedia.org/wikiped...sk_2009_G1.jpg

si sincer sa fiu , din ce am vazut in clipul de mai sus jocul este tot un NFS , unul adunat de prin ultimele editii .

adica vad un NFS THE RUN ca si story si cut scenes, un NFS HOT pursuit ca si gameplay (unde loveai masinile de politie pt a le distruge) , un trafic tipic NFS in care intalnesti cateva masini ici colo in general puse in punctele cheie (ca de exemplu in anumite curbe in care intri cu viteza) , aceeasi "adversari" ce accelereaza mai repede decat tine dar care se "lasa" pe final de cursa.. aceleasi lovituri stupide de anumite texturi de pe marginea drumului .. insa are acel drift din Hot Pursuit combinat cu nitro..

in fine , tot un NFS vad in jocul asta, doar ca lumea si-a crescut baremul de notare , altii au imbatranit si nu-si mai pierd vremea cu orice joc (obosind de la atata joaca fara selectie ) si in acelasi timp e normal, mai ales avand in vedere evolutia tehnologica din ultimul timp , iar tendinta de mai bun calitativ incepe sa-si faca simtita prezenta.

cu alte cuvinte sugerez ca un player ce a crescut cu nfs in aria jocurilor nu prea are voie sa afirme : " o voma de joc " , fiindca jocul este tot un nfs traditional .. in mare , chiar daca nfs porsche sau underground au ramas la inima altora.

eu zic ca merita jucat la o "reducere" daca v-a placut seria , pt ca si editia asta sigur o sa se incadreze in old-new NFS.