Man, faza cu OLED-ul este valabila la ABSOLUT TOATE display-urile. Inclusiv la televizoarele alea mega scumpe. D-aia s-a si retras Sony din a fabrica astfel de TV-uri si vor urma si altii. Durata de viata a unui astfel de TV este de 1-2 ani.

La telefoane este absolut la fel. Nu conteaza daca ai sau nu o imagine statica pe telefon, e de ajuns ca indicatorul de baterie al telefonului sa fie mereu in acelasi loc, pentru a o observa dupa 1-2 ani de utilizare, intr-un joc (spre exemplu) sau o alta aplicatie full screen.

Iar color shifting-ul, este iarasi o problema normala a unui OLED. D-aia s-au ferit si ei atatia ani. Nu inteleg de ce nu au ramas cu LCD. Poate nu se putea face decupatura aia. No idea.

Referitor la cat de usor se sparg...nu prea inteleg la ce se asteapta lumea. E un telefon. Toate se sparg usor (mai putin alea de safir adevarat, dar "ie putine si ie foarte scumpe"). Gorilla Glass sau ce alte denumiri fancy li se dau geamurilor sau plasticurilor sau ce or fi ele, sunt tratate ca sa reziste mai mult la zgarieturi.