Quote Originally Posted by vladthegamer View Post
Băieți, am nevoie de un sfat de la voi. Până acum nu am avut niciun telefon de la Apple, plus că m-am săturat de Android. După părerea voastră, care ar fi cea mai bună variantă de iPhone pentru mine? Eu m-am gândit la 7, variantele Plus (6 Plus, 6S Plus, 7 Plus) au un ecran prea mare pentru gusturile mele. Și încă ceva, acum dețin un Lenovo S1 Lite cu ecran full HD, este vreo diferență între faptul că iPhone-ul nu are ecran Full HD, se vede mai rău decât pe acest telefon low-low buget pe care îl posed?
6 Plus, 6S Plus, 7 Plus, 8 Plus... toate au ecran cu rezolutie Full HD. Calitativ, cred ca sunt cele mai bune ecrane Full HD de pe piata. Dar grija mare, intrucat Apple are mai multi producatori de display-uri. Daca primesti ceva care nu este super mega OK, il poti schimba linistit. Ai avantajul acesta la Apple.

Referitor la iPhone 6, 7, 8... intr-adevar au rezolutie mai mica, dar pentru ca au si diagonala mai mica, diferenta va fi aproape insesizabila (de la o distanta normala - daca stai la 20cm sau mai putin de ecran, atunci da, vei observa diferentele). 326 ppi vs 401 ppi la urma urmei. Eu personal am trecut de la 4.7" la 5.5" datorita diagonalei, nu a rezolutiei.

Ce nu inteleg eu insa, ce cauta aceasta intrebare pe aria de iPhone X, avand in vedere ca nu te intereseaza iPhone X-ul?

Am rugamintea sa va intoarceti on-topic... discutiile iOS vs Android nu prea isi au rostul, mai ales cand vine vorba despre iPhone X (care este mai special). Cred ca suntem suficient de informati incat sa stim exact care sunt avantajele si dezavantajele.